Gisteravond is de knoop doorgehakt en besloten dat, ondanks het weer van de afgelopen periode en de voorspellingen, beide evenementen door kunnen gaan!

Hier zijn we ontzettend blij mee; dank aan de organisatie van CH Siegerswoude en de fam. Okkema / Stal de Mersken!

Zie hiervoor ook het bericht van CH Siegerswoude welke we gisteren gedeeld hebben op onze Facebookpagina. https://www.facebook.com/share/p/yz8okUBNUApV79hX/

Onderstaand treft u nog de laatste informatie aan; lees deze goed door!

 

Radiocommercial

Dit jaar hebben we, om dit gezamenlijke evenement nog meer onder de aandacht van het publiek te brengen een radiocommercial op laten stellen. Heeft u de commercial al gehoord; hij wordt deze week uitgezonden op Waterstad FM en Joyradio. De commercial wordt aangeboden door:  door Paardensportcentrum Marum https://www.paardensportcentrummarum.nl/

 

Catalogus

De catalogus is helaas verlaat van de drukker gekomen en pas gisteravond bij ons binnen gekomen. We doen onze uiterste best om de fysieke catalogus z.s.m. bijde deelnemers te bezorgen via de post, of door één van onze bestuurs- of fokdagcommissieleden.

Extra prijzen

Als Fryske Greidhynder zijn we enorm dankbaar dat we de volgende extra prijzen ter beschikking kunnen stellen:

 

* Beste veulen uit een veulenboek – of stamboekmerrie *

Ook dit jaar stelt Karin Sevink weer een fotoshoot beschikbaar voor het beste veulen uit een veulenboek – of stamboekmerrie. Voorwaarde is dat de eigenaar op peildatum 1-1-2024 of eerder lid is van it Fryske Greidhynder.

 

Ook het KFPS stelt een prijs beschikbaar voor het beste eerste premieveulen op de fokdag.

 

* Oudste deelnemende stermerrie *

Stal fan’e Bûtemare stelt dit jaar een extra prijs beschikbaar voor de oudste aanwezige stermerrie. Prijs wordt toegekend aan de stermerrie die individueel wordt gekeurd of merrie die tijdens de fokdag ster verklaard wordt. Ook hiervoor geldt dat de eigenaar zoals deze in de catalogus vermeld staat, lid is van it Fryske Greidhynder op peildatum 1-1-2024 of eerder.

 

* Verloting onder alle deelnemende catalogusnummers *

Met dank aan onderstaande sponsoren kunnen wij op beide dagen een aantal leuke prijzen verloten onder alle catalogusnummers. Afmeldingen loten niet mee.

 

  • Paardenkliniek Wolvega
  • Van Breeden
  • Behtlehem
  • Tweespan
  • Laura Zwart – dekenwasserij
  • Café restaurant Overwijk
  • Stichting Friesian Horse Kalender
  • Eppeljeck

 

vrijdag 21 juni:               catnrs 1 tm 69 + 130, 131 en 132

zaterdag 22 juni:           catnrs 70 tm 129

 

Trekking  van deze verloting vindt plaats aan het begin van de keuringsdag .

Prijzen worden uitgereikt bij inlevering van de hoofdstelnummers op het secretariaat.

 

Tot slot

A.s. donderdag beginnen we met samen met het team van CH Siegerswoude met volle kracht aan het opbouwen en inrichten van het terrein. We hopen dat de weergoden ons gunstig gestemd zijn en dat we er met elkaar 2 fantastische dagen van gaan maken!

Tot vrijdag en/of zaterdag!