WILT U OOK SPONSOR WORDEN?

ONZE GESCHIEDENIS EN IMPACT

Met een erfenis van 67 jaar, heeft ‘It Fryske Greidhynder’ een significante rol gespeeld in de fokkerij en promotie van het Friese paard. Vele kampioenspaarden, gefokt en grootgebracht door onze toegewijde leden, hebben een blijvende indruk gemaakt op de paardenwereld. Onze leden en hun paarden zijn de belichaming van passie, toewijding en uitmuntendheid.

UW VOORDELEN ALS SPONSOR

Door sponsor te worden, verbindt u uw merk aan onze gerespecteerde vereniging en haar waarden. U krijgt de kans om uw naamsbekendheid te vergroten, niet alleen onder onze leden, maar ook onder de vele bezoekers van onze evenementen en volgers op sociale media. Daarnaast krijgt u als sponsor de mogelijkheid om netwerk- en publiciteitsmogelijkheden te benutten.

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Bij ‘It Fryske Greidhynder’ geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes. Uw financiële bijdrage helpt ons bij het organiseren van evenementen, zoals onze jaarlijkse Fokdag, en stelt ons in staat om verder te investeren in de fokkerij en promotie van het Friese paard. Samen kunnen we een blijvende impact maken en de toekomst van de Friese paardenfokkerij veiligstellen.

NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden en wilt u meer weten? Neem dan contact op via contact@itfryskegreidhynder.nl. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Optal & Fokdagcatalogus

Uw reclame-uitingen komen te staan in de Optal en de fokdagcatalogus die professioneel worden professioneel opgemaakt en gedrukt. De fokdagcatalogus kunt u downloaden om een indruk te krijgen van de kwaliteit.

uitmuntende visitekaartjes

Het Friese paard is bij uitstek hét visitekaartje voor uw bedrijf. Het Friese paard is met zijn mooie diepzwarte kleur, wapperende manen en trotse draf nog steeds hét perfecte visitekaartje. Neem contact met ons op voor de sponsormogelijkheden.