WILT U OOK SPONSOR WORDEN?

Wilt u ook sponsor worden van de leukste en meest actieve fokvereniging van Friesland? Onze vereniging is al 67 jaar oud en een begrip in Friesland en daarbuiten. Vele kampioenspaarden zijn door onze leden gefokt en grootgebracht, hengsten die een stempel hebben gedrukt (en nog steeds drukken) op de paardenwereld. Om dit allemaal mogelijk te maken hebben wij een team van enthousiaste leden en vrijwilligers, maar wij hebben ook uw financiele bijdrage nodig. Kunnen wij rekenen op uw steun?

Wij hebben twee sponsorpakketten waarmee u een bijdrage kunt leveren aan onze fokvereniging en uw eigen naamsbekendheid.

Een stand op de fokdagen of ander maatwerk is uiteraard mogelijk, neem hiervoor contact op met ondergetekende of uw contactpersoon van onze fokvereniging.

Heeft u geen contactpersoon en wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met: Rene Rinsma (06-27012521 / sponsor@itfryskegreidhynder.nl).

Optal & Fokdagcatalogus

Uw reclame-uitingen komen te staan in de Optal en de fokdagcatalogus die professioneel worden opgemaakt en gedrukt door Vorm Eleven te Damwoude. De fokdagcatalogus kunt u downloaden om een indruk te krijgen van de kwaliteit.

uitmuntende visitekaartjes

Het Friese paard is bij uitstek hét visitekaartje voor uw bedrijf. Het Friese paard is met zijn mooie diepzwarte kleur, wapperende manen en trotse draf nog steeds hét perfecte visitekaartje. Neem contact met ons op voor de sponsormogelijkheden.