Dit jaar vindt onze fokdag plaats samen met CH Siegerswoude. Het programma is op hoofdlijnen hetzelfde zoals we dit de afgelopen jaren ook gehad hebben. Op vrijdag 21 juni vindt ’s middags de veulenkeuring plaats met aansluitend het veulenkampioenschap. Op zaterdagochtend 22 juni vindt de keuring van de overige rubrieken plaats. De kampioensrubrieken worden verweven in het eerste deel van het programma van CH Siegerswoude. Met de keuze om de fokdag te combineren met CH Siegerswoude hopen we een boost aan onze fokdag te geven. CH Siegerswoude heeft de afgelopen jaren bewezen een CH van formaat neer te kunnen zetten en wij zijn trots dat we onze fokdag hiermee mogen combineren! U komt toch ook?

Opgave

Opgave kan uitsluitend via MijnKFPS. De sluitingsdatum is 19 mei a.s. ; wacht dus niet te lang. Het volledige vraagprogramma staat in de OpTal welke binnenkort op de mat valt bij onze leden. Het vraagprogramma wordt op dat moment ook op deze website geplaatst.

Extra veulenkeuring op 6 september

Komt 21 juni voor uw veulen te vroeg, geef uw veulen dan op voor de extra veulenkeuring bij dekstation en Exportstal “Henswoude” te Aldeboarn. Ook hiervoor geldt dat opgave alleen mogelijk is via MijnKFPS.

Regulier middagprogramma fokdag verschuift naar Ledendag 7 september

Gezien het volle programma van CH Siegerswoude, is er geen ruimte voor de reguliere rubrieken van het middagprogramma zoals we deze de laatste jaren kenden. Denk hierbij aan de rubrieken Bestgaand rijpaard, de jeugdrubrieken en het kampioenschap in de lange lijnen. We willen deze rubrieken echter wel behouden en daarom gaan deze rubrieken terugkomen op onze ledendag op 7 september bij  Henswoude. Nadere info volgt!

 

Link naar de Facebookpagina van CH Siegerswoude